Έχω χάσει το δελτίο Kino μου! Τι πρέπει να κάνω

Χαμένα δελτία λαχειοφόρων

Εάν χάσετε ένα δελτίο, θα χάσετε το βραβείο σας. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν εξαιρέσεις. Είναι δυνατόν να διεκδικήσετε το δικαίωμα του χαμένου δελτίου εάν αριθμήσετε την ώρα και την ημερομηνία κατά την οποία αγοράσατε το δελτίο και επίσης εάν δώσετε τους αριθμούς σε αυτό. Αυτό το θέμα δεν μπορεί να γενικευτεί. Θα χρειαστεί να υποβάλετε ένσταση εντός 30 ημερών από την απώλεια του δελτίου.

Είναι πάντα καλύτερη ιδέα να σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσετε το δελτίο. Τοποθετήστε το στο πορτοφόλι σας, σε ξεχωριστό διαμέρισμα και όχι με τα μετρητά σας και μην το δείχνετε σε όλους τους ανθρώπους γύρω σας.

Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα έπαθλο χωρίς δελτίο;

Όταν αγοράζετε ένα λαχείο, είναι η μόνη σας απόδειξη συμμετοχής στην κλήρωση κινο λαιβ. Αν λοιπόν λείπει, δεν θα μπορείτε να διεκδικήσετε κέρδη από εμπόρους λιανικής ή ταχυδρομεία.

Η μόνη επιλογή είναι να ασκήσετε έφεση στο Λαχείο. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Το πού, πότε και ποια ώρα αγοράστηκε το δελτίο.
  • Το όνομα του παιχνιδιού που παίξατε
  • Για ποια ημερομηνία κλήρωσης ισχύει το δελτίο
  • Η ημερομηνία που πιστεύετε ότι κέρδισε οποιοδήποτε βραβείο
  • Πόσες καταχωρήσεις αγοράσατε και τους αριθμούς που περιλαμβάνονται σε κάθε μία
  • Πότε νομίζετε ότι χάθηκε το δελτίο. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε εάν θεωρείτε ότι έχει κλαπεί ή εάν απλώς χάθηκε

Ασφάλεια

Για να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση στο μέλλον, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να παίξετε στο διαδίκτυο, όπου οι αριθμοί σας θα αποθηκευτούν αυτόματα στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό, εξαλείφοντας την πιθανότητα να κλαπεί ή να χαθεί μια καταχωρισμένη νικητήρια συμμετοχή.

Ένας άλλος τρόπος για να προστατευτείτε από την κλοπή είναι να γράψετε τη διεύθυνση και την υπογραφή σας στο πίσω μέρος των δελτίων που αγοράζετε. Με αυτόν τον τρόπο, εάν επρόκειτο να κλαπούν, ο δράστης δεν θα μπορεί να διεκδικήσει τα κέρδη ως δικά του.