Χαμένα εισιτήρια λαχειοφόρων

Εάν χάσετε ένα εισιτήριο, θα χάσετε το βραβείο σας. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν εξαιρέσεις. Είναι δυνατόν να διεκδικήσετε το δικαίωμα του χαμένου εισιτηρίου εάν αριθμήσετε την ώρα και την ημερομηνία κατά την οποία αγοράσατε το εισιτήριο και επίσης εάν δώσετε τους αριθμούς σε αυτό. Αυτό το θέμα δεν μπορεί να γενικευτεί. Θα χρειαστεί να υποβάλετε ένσταση εντός 30 ημερών από την απώλεια του εισιτηρίου.

Είναι πάντα καλύτερη ιδέα να σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσετε το εισιτήριο. Τοποθετήστε το στο πορτοφόλι σας, σε ξεχωριστό διαμέρισμα και όχι με τα μετρητά σας και μην το δείχνετε σε όλους τους ανθρώπους γύρω σας.

Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα έπαθλο χωρίς εισιτήριο;

Όταν αγοράζετε ένα λαχείο, είναι η μόνη σας απόδειξη συμμετοχής στην κλήρωση. Αν λοιπόν λείπει, δεν θα μπορείτε να διεκδικήσετε κέρδη από εμπόρους λιανικής ή ταχυδρομεία.

Η μόνη επιλογή είναι να ασκήσετε έφεση στο Λαχείο. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Το πού, πότε και ποιά ώρα αγοράστηκε το εισιτήριο.
  • Το όνομα του παιχνιδιού που παίξατε
  • Για ποια ημερομηνία κλήρωσης ισχύει το εισιτήριο
  • Η ημερομηνία που πιστεύετε ότι κέρδισε οποιοδήποτε βραβείο
  • Πόσες καταχωρήσεις αγοράσατε και τους αριθμούς που περιλαμβάνονται σε κάθε μία
  • Πότε νομίζετε ότι χάθηκε το εισιτήριο. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε εάν θεωρείτε έχει κλαπεί ή εάν απλώς χάθηκε

Ασφάλεια

Για να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση στο μέλλον, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να παίξετε στο διαδίκτυο, όπου οι αριθμοί σας θα αποθηκευτούν αυτόματα στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό, εξαλείφοντας την πιθανότητα να κλαπεί ή να χαθεί μια καταχωρισμένη νικητήρια συμμετοχή.

Ένας άλλος τρόπος για να προστατευτείτε από την κλοπή είναι να γράψετε τη διεύθυνση και την υπογραφή σας στο πίσω μέρος των εισιτηρίων που αγοράζετε. Με αυτόν τον τρόπο, εάν επρόκειτο να κλαπούν, ο δράστης δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τα κέρδη ως δικά του.