Συνδικάτα Εκτός Διαδικτύου

Το να παίζετε ως συνδικάτο με φίλους, μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε και να προσπαθήσετε να κερδίσετε μερικά υπέροχα βραβεία, αλλά είναι καλή ιδέα να κάνετε μια συμφωνία συνδικάτου για να διασφαλίσετε ότι όλα θα λειτουργήσουν ομαλά και ότι δεν θα προκύψουν διαμάχες.

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα Συνδικάτα Λαχειοφόρων

Πώς αγοράζουμε εισιτήρια;

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από εξουσιοδοτημένους εμπόρους λιανικής ή online από οπουδήποτε στον κόσμο. Είναι τόσο εύκολο!

Είναι νόμιμα τα συνδικάτα λαχειοφόρων;

Ναι! Τα Συνδικάτα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε ενώ παίζετε με άλλους και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε ενώ μοιράζεστε το κόστος αγοράς εισιτηρίων. Εάν παίζετε σε ένα συνδικάτο εκτός διαδικτύου, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνάψει μια συμφωνία συνδικάτου με την οποία είστε ικανοποιημένοι πριν εγγραφείτε. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια διαδικτυακή ομάδα, η υπηρεσία μηνυμάτων της λαχειοφόρου λειτουργεί αποτελεσματικά ως διαχειριστής του συνδικάτου και θα διασφαλίσει νομικά και με ασφάλεια ότι θα λάβετε τυχόν κέρδη που σας οφείλονται.

Υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός ατόμων ή εισιτηρίων που επιτρέπονται σε ένα συνδικάτο;

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας συνδικάτο, τότε μπορείτε να συμπεριλάβετε όσους παίκτες θέλετε και να αγοράσετε όσα εισιτήρια θέλετε. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των εισιτηρίων, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σας να κερδίσετε ένα βραβείο, αν και αν έχετε ένα πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων, τα κέρδη θα είναι μικρότερα και το συνδικάτο μπορεί να είναι πιο δύσκολο στην διαχείρησή του.

Ποιες ευθύνες έχει ένας διαχειριστής ενός συνδικάτου;

Εκτός από την ενημέρωση της συμφωνίας συνδικάτου, ο διαχειριστής έχει την ευθύνη να διασφαλίσει ότι κάθε παίκτης έχει πληρώσει για τα εισιτήρια. Έχοντας αγοράσει τις συμμετοχές, ο διαχειριστής θα είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο για τυχόν βραβεία, το οποίο μπορεί να γίνει αυτόματα αν παίζετε στο διαδίκτυο. Τέλος, ο διαχειριστής του συνδικάτου θα συλλέξει τα κέρδη και θα τα μοιράσει μεταξύ των μελών της ομάδας. Μπορείτε να αποφύγετε όλη αυτή την κουραστική δουλειά συμμετέχοντας σε ένα ηλεκτρονικό συνδικάτο, όπου η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων και διανομής μεριδίων οποιωνδήποτε βραβείων γίνεται αυτόματα.