Συμβουλές για λαχειοφόρους

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν παίζετε τυχερά παιχνίδια. Η πρώτη είναι ότι πρέπει να είστε επίμονοι. Είναι απίθανο να παίξετε για πρώτη φορά και να κερδίσετε. Στην πραγματικότητα, όλοι οι νικητές παίζουν το παιχνίδι για μήνες ή χρόνια πριν πετύχουν ένα τζάκποτ.

Να χρησιμοποιείτε τυχαίους αριθμούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να επιτρέψετε στον υπολογιστή να επιλέξει τους αριθμούς για εσάς. Τώρα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να έχετε ακόμα μεγάλες πιθανότητες νίκης.

Υπογράψτε τα δελτία σας. Όταν κερδίσετε, το δελτίο σας θα γίνει αποδεκτό μόνο εάν το εξαργυρώσετε και επομένως ακόμη και αν το χάσετε, το άτομο που θα το βρει θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας.

Συνδικάτα

Ένα συνδικάτο λαχειοφόρων σχηματίζεται όταν μια ομάδα ανθρώπων ενώνεται για να αγοράσουν δελτία. Σε ένα παραδοσιακό συνδικάτο, μπορεί να συνεργαστείτε με φίλους, συναδέλφους ή μέλη της οικογένειας και να συμφωνήσετε με τον αριθμό των συμμετοχών που θέλετε να αγοράσετε. Όλα τα μέλη του συνδικάτου σας συνεισφέρουν χρήματα για τα δελτία και σε περίπτωση που κερδίσετε, τα κέρδη μοιράζονται μεταξύ σας. Σας επιτρέπει να έχετε ένα ποντάρισμα σε πολλές γραμμές, βελτιώνοντας έτσι τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα.

Υπολογίζεται ότι 1 στα 5 βραβεία λαχειοφόρων κερδίζονται από συνδικάτα.

Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε συνδικάτα στο διαδίκτυο για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. Όλη η σκληρή δουλειά γίνεται για λογαριασμό σας, οπότε δεν χρειάζεται να βρείτε άλλους ανθρώπους για να παίξετε. Μάθετε περισσότερα για το πώς να παίζετε λοταρίες ως ομάδα, μεταβαίνοντας στη σελίδα Συνδικάτα Λαχειοφόρων.

Πώς να επιλέξετε αριθμούς λαχειοφόρου

Ο καθένας έχει τη δική του μέθοδο για την επιλογή αριθμών σε μια λαχειοφόρο. Μερικοί παίκτες πιστεύουν ότι εάν σκεφτούν περισσότερο την επιλογή τους, θα έχουν περισσότερες πιθανότητες από ότι αν επιλέξουν τυχαία. Η επιλογή αριθμών βάσει σημαντικών ημερομηνιών καθιστά ευκολότερη την απομνημόνευση των γραμμών που παίζετε, αλλά σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε το τζάκποτ εάν έχουν παιχτεί οι αριθμοί 32 και πάνω. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν τη μέθοδο, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να χρειαστεί να μοιραστείτε ένα έπαθλο εάν εμφανιστούν οι αριθμοί σας.

Συστήματα

Τα συστήματα μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές σας να κερδίσετε επιτρέποντάς σας να καλύψετε όλους τους συνδυασμούς αριθμών εντός ενός συγκεκριμένου εύρους. Για παράδειγμα, εάν παίζετε Lotto, όπου βγαίνουν έξι αριθμοί, μπορείτε να επιλέξετε επτά ή περισσότερους αριθμούς και να εισαγάγετε κάθε συνδυασμό αυτών ως ξεχωριστή γραμμή. Αυτό θα σας δώσει επτά συμμετοχές στην κλήρωση. Ένα σύστημα όπου επιλέγετε τους αριθμούς 1-7 θα παράγει τις ακόλουθες γραμμές:

  • 1, 2, 3, 4, 5, 6
  • 1, 2, 3, 4, 5, 7
  • 1, 2, 3, 4, 6, 7
  • 1, 2, 3, 5, 6, 7
  • 1, 2, 4, 5, 6, 7
  • 1, 3, 4, 5, 6, 7
  • 2, 3, 4, 5, 6, 7

Εκτός από τις πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ, τα συστήματα μπορούν να αυξήσουν τα χρηματικά έπαθλα που λαμβάνετε όταν κερδίζετε τα μικρότερα έπαθλα. Για παράδειγμα, εάν επρόκειτο να παίξετε το παραπάνω σύστημα και οι νικητές αριθμοί ήταν 1, 2, 3, 5, 10 και 11, κάθε μία από τις γραμμές σας θα κέρδιζε ένα χρηματικό έπαθλο, καθώς όλα ταιριάζουν με τουλάχιστον τρεις αριθμούς.

Στατιστικά

Πολλοί παίκτες θέλουν να αναζητούν τάσεις και μοτίβα από προηγούμενες κληρώσεις για να τους βοηθήσουν να αποφασίσουν ποιοι αριθμοί θα κληρωθούν στο μέλλον. Το Kino24h παρέχει ολοκληρωμένα στατιστικά για κάθε κλήρωση, συμπεριλαμβανομένων των πιο κοινών, των λιγότερο κοινών και των πιο καθυστερημένων αριθμών. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι κάθε μπάλα έχει την ίδια πιθανότητα να εμφανίζεται σε κάθε κλήρωση, ανεξάρτητα από το πόσες φορές έχει εμφανιστεί στο παρελθόν. Κάθε κλήρωση είναι ένα μοναδικό και τυχαίο γεγονός που δεν επηρεάζεται από τις κληρώσεις του παρελθόντος και που δεν επηρεάζει το τι θα συμβεί σε μελλοντικές κληρώσεις.

Το κόλπο της πυραμίδας

Το κόλπο της πυραμίδας σάς επιτρέπει να αντιστοιχίζετε αριθμούς σε γράμματα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομά σας, το όνομα του κατοικίδιου σας ή ίσως ακόμη και την αγαπημένη σας ομάδα ποδοσφαίρου για να επιλέξετε τους αριθμούς σας. Δεν είναι επιστημονικό με κανέναν τρόπο, αλλά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος δημιουργίας αριθμών λαχειοφόρων και δεν περιορίζεται σε οποιοδήποτε εύρος όπως οι ημερομηνίες.

Χρησιμοποιώντας το πλέγμα παρακάτω, βρείτε τον αντίστοιχο αριθμό για κάθε γράμμα της αγαπημένης σας λέξης. Για παράδειγμα, εάν επιλέξατε τη λέξη «Manchester», θα επιλέξετε τους αριθμούς 4, 1, 5, 3, 8, 5, 3, 4, 5 και 9. Στη συνέχεια, μπορείτε να αντιστοιχίσετε μερικούς από τους αριθμούς μαζί για να σας δώσει μια έγκυρη επιλογή για το παιχνίδι που παίζετε.