Πως δουλεύει

Πως δουλεύει

Η συμμετοχή σε ένα συνδικάτο αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε ένα βραβείο επειδή έχετε ένα μερίδιο από μεγαλύτερο αριθμό δελτίων. Όταν αγοράζετε τα δικά σας δελτία, πρέπει να βάλετε τις ελπίδες σας σε μία μόνο γραμμή ή να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε πολλαπλές συμμετοχές, ενώ η είσοδος σε παιχνίδια λαχειοφόρων ως μέρος ενός συνδικάτου σάς επιτρέπει να εξοικονομείτε χρήματα καθώς το κόστος των δελτίων μοιράζεται μεταξύ όλων των μελών .

Όπως και με οποιοδήποτε συνδικάτο, τα κέρδη κατανέμονται μεταξύ των μελών του συνδικάτου ανάλογα με τον αριθμό των μεριδίων που πληρώθηκαν, οπότε δεν θα μπορείτε να κρατήσετε ένα μεγάλο έπαθλο ή τζάκποτ μόνο για τον εαυτό σας. Ωστόσο, οι πιθανότητες νίκης αυξάνονται πολύ, γεγονός που καθιστά τα συνδικάτα μια πιο ελκυστική επιλογή από το να παίζεις μόνος σου.

Τύποι Συνδικάτων

Εάν είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε σε ένα συνδικάτο λαχειοφόρου και να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε ένα βραβείο, μπορείτε να παίξετε είτε στο διαδίκτυο είτε εκτός από αυτό.